MARS Group

— roipmars.com — roipdarulaman.com —

Notice Change of Info in CB_DB

Ruj: NtsMARS2020/05
Tarikh Notis: 06 Mac 2020 | 0130 MYT

Per: Permohonan Penukaran Maklumat di dalam Pengkalan Data Isyarat Panggilan Jalur Rakyat MARS Group

Tuan / Puan / En. / Cik,

Berhubung perkara diatas, pihak pengurusan MARS Group melarang keras untuk anda menghantar borang berkali-kali untuk penukaran maklumat seperti Isyarat Panggilan, Rangkaian ataupun maklumat lain yang berkaitan.

Bagi penukaran maklumat, boleh berbuat demikian melalui salah satu cara dibawah:

  1. email maklumat yang telah anda hantar (submit) dan juga maklumat baru yang ingin ditukar kepada support@roipmars.com BERSERTA DENGAN RESIT DONASI (minimum RM 10.00) melalui CDM/Bank Transfer kepada no akaun yang tertera di bawah
  2. mengisi borang sekali lagi BESERTA DENGAN RESIT DONASI (minimum RM 10.00) melalui CDM/Bank Transfer kepada no akaun yang tertera di bawah dan dihantar bersama borang tersebut (upload diruangan resit sebelum submit)
Account HolderManagement & Finance Director
Account Number1013 0290 0019 4606
Bank NameBank Simpanan Nasional

Tujuan larangan adalah bagi memudahkan tugas penjaga maklumat untuk menyimpan rekod maklumat anda.

Mulai Mac 2020, segala maklumat baru yang diberikan bakal mengambil masa maksimum 48 jam untuk proses permohonan & pendaftaran bagi tujuan semakan terlebih dahulu dengan maklumat sedia ada bagi mengelakkan pertindihan.

Diharap pihak tuan dapat ambil maklum berkenaan perkara ini. Jutaan kemaafan kami mohon bagi pihak MARS kepada anda semua.

Sekiranya anda memerlukan bantuan, sila email kepada: support@roipmars.com ataupun boleh hubungi talian pejabat: 03 3396 0874

Server Administrator

Management of MARS Group